ИО на АПМ Куманово го поздравува асфалтирањето на улиците во градот

Сподели со своите пријатели

Преку писмено соопштение, Извршниот одбор на Алијанса за позитивна Македонија Куманово го поздравува проекот на градоначалникот и локалната самоуправа за обновување и комплетно санирање на улиците низ градот, и воедно охрабрува и апелира ваквиот тренд да продолжи и понатака.

Loading...

Како што е истаканто во писмото до јавноста, АПМ истотака очекува и централната власт да се пушти во решавање на проблемите на граѓаните на Куманово.

За почеток, АПМ Куманово предлага насочување на барем една странска инвестиција или рестартирање на постоечките се со цел решавање на огромната невработеност во Куманово, се вели во писменото соопштение на ИО на АПМ од Куманово.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.