ЕМОТИВНА СРЕДБА: Баба и дедо 215 дена разделени поради коронавирус, а во брак се 60 години (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Видеото од баба и дедо кои се видуваат по 215 дена разделба поради коронавирусот, брзо стана популарно на интернет, а нивната средба ги расплака луѓето ширум светот.

Loading...

Џозеф бил хоспитализиран во март, но не бил во можност да прима посети поради пандемијата на коронавирусот.

Емотивна средба на човек и магере го разнежни светот (ВИДЕО)

Неодамна бил пуштен од болницата и се вратил во домот за стари и изнемоштени лица каде живеел со сопругата Ева.

Видеото од нивната прва средба по повеќе од 7 месеци стана вирално на социјалните мрежи.

Средбата на парот, кој е во брак 60 години, го снимале работниците во домот, а многумина признале дека не можеле да ги задржат солзите гледајќи го видеото.

Емотивна средба на шимпанзо кое умира и човекот кој за неа се грижел цел живот (ВИДЕО)

 

Loading...


Leave a Reply