Емотивна средба на човек и магере го разнежни светот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Откако беше укинат карантинот, многумина веднаш отрчаа да ги посетат семејството и пријателите, но Исамел Фернандез го посети своето магаре и направи видео кое донесе емоции.

Оваа емотивна средба се случила во Шпанија, а Исамел му се обрати на животното со трепетлив глас.

Loading...

Мислел дека спасил напуштено куче, но се изненадил кога сфатил што донел дома (ФОТО)

„Што има“, рече тој, галејќи го, а потоа магарето почна да испушта емотивни звуци.

„Не морам да го разберам ова за да ми се допаѓа“, „Прекрасно“, „Тешко е да се држат солзите“ беа некои од коментарите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *