09.08.2019 14:11

Девојка во Црна Гора одлучи да не и останат траги од сончање ниту на меѓуножјето (ФОТО)


Тропските температури го зафатија Балканот. Потребно е неако да се бориме против нив, а оние кои се слободни можат да заминат и на плажа.

Но, ако се сончате во костимот за капење поради жешкото сонце бидете сигурни дека ќе имате шари по телото.

loading...

Оваа девојка пронашла начин како да не дојде до тоа, ниту на нејзиното меѓуножје.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments