Четири главни облици на пенисот и што можете да очекувате од нив (фото)

Сподели со своите пријатели

Според авторот Вибку Куну, гледајќи ги карактеристиките на машкиот полов орган може точно да се одреди карактерот на мажите.

Loading...

Во својата книга „Книга за пенисот“, тој се потпира на традиционалните Азиски техники на „читање“ на пенисот. Се што тебало да направите е да анализирате.

Мажи погледнете долу, а вие жените анализирајте го својот парнер. Ова се четирите типа.

Пенис – стрела

penis-strela-foto-rtl-1447021484-780443

Овој тип на пенис е релативно мал и тенок, но цврст и исправен како стрела. Мажот кој го поседува е силен натпреварувачки дух, но исто така е и пријатна личност, голем пријател и знае да сослуша. Посебно сака тајанствени жени кои не откриваат веднаш се и на кои тој може секогаш да им октире нешто ново.

Пенис – копје

koplje-penis-foto-rtl-1447021507-780445

Loading...

Овој пенис има совршени димензии. Тој е долг и тенок, но се уште релативно широк во обемот. Мажот со ваков пенис е мајстор за флерт. Тој е паметен, креативен и има бујна фантазија. Неговиот проблем е што е супер љубовник и знае каок делува на жените, па е склон на неверство. Со ваков тип, емоциите слободно исфрлете ги од игра.

Пенис – палка

penis-palica-foto-printskrin-1447021526-780447

Со овој пенис секоја жена може да биде среќна, затоа што, како и неговите тестиси е значително подолг и подебел од останатите облици на пениси, а со тоа ветува и повеќе забава во креветот. Поголемата издржливост е загарантирана. Мажот со ваков пенис преферира да биде одозгора, но и во врската да биде тој кој „ги носи панталоните“.

Воденички камен

penis-vodenicki-kamen-foto-rtl-1447021549-780449

Трагате по семеен човек? Идеален семеен човек има млински пенис.

Тоа е релативно кратко алат, но доста широк со прилично големи и широки тестиси кои се клацкаат напред назад. На ваков маж семејството му е на прво место и од таа причина исто така среќата на другите им е поважна од сопствената.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.