Kumanovski Muabeti

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Гњилане од Република Косово Љутфи Хазири, преку видео порака го поддржа независниот кандидат за градоначалник на Општина Куманово Максим Димитриевски, кој на локалните избори настапува под граѓанската иницијатива „За Наше Куманово“. Loading… „Куманово и Гњилане се добар пример за соживот и вербата дека заеднички можеме подобро даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Раководството на СДСМ од Куманово вчера носеше луѓе за да бидат присутни на Конвенцијата за градоначалник од редовите на нивната партија, само за да го покријат срамот, но и фактот дека граѓаните не им веруваат. Loading… Утрово, до нас пристигнаа фотографии од жител на Куманово, на кои јасно може даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

За првпат во овие 30 години независност, на одбележување на 8 Септември Денот на независноста, раководството на СДСМ во Куманово предводено од Мартин Костовски – актуелен пратеник во Собранието и претседател на ОО СДСМ Куманово, како и Оливер Илиевски – кандидат за градоначалник, а воедно и секретар на кумановската општинскаПрочитај повеќе