46 машки имиња кои се најпопуларни во изминатите 140 години

Сподели со своите пријатели

Пред многу време, во 1880 година, американската Social Security office започна да ја следи популарноста на одредени имиња.

Loading...

Иако поминаа 140 години од тогаш, некои од имињата останаа на врвот со текот на годините и со право ја носат титулата најпопуларни.

Ова се најпопуларните меѓународни имиња за момчиња и девојчиња

Порталот Nameberry ги провери списоците и избра 46 машки имиња.

Меѓу овој елитен тим има многу имиња што и родителите кај нас им ги даваат на своите момчиња.

Еве кои се тие:

1. Адам

2. Алекс

Loading...

3. Алфред

4. Андреј

5. Антонио

6. Артур

Ова се 50 најпопуларни женски имиња во светот за 2019 година

7. Бен

8. Карлос

9. Чарлс

Loading...

10. Кристијан

11. Кристофер

12. Клејтон

Грешки, презимиња и акроними се имиња на дел од најпознатите компании

13. Куртис

14. Даниел

15. Дејвид

16. Доналд

Loading...

Image by Bessi from Pixabay

17. Даглас

18. Едвард

19. Френсис

20. Френк

Loading...

21. Харисон

Женски имиња кои привлекуваат богатство и среќа

22. Џспер

23. Еремија

24. Џоел

Loading...

25. Јован

26. Јосиф

27. Ли

28. Леви

29. Луис

Loading...

30. Марк

31. Мартин

32. Метју

Зошто ги забораваме туѓите имиња при запознавање?

33. Макс

34. Мојсеј

Loading...

35. Николас

36. Оскар

37. Патрик

38. Петар

39. Рамон

Loading...

40. Ричард

41. Роберт

42. Симон

43. Томас

Имиња на познати светски компании кои сигурно ги изговарате погрешно

44. Тимотеј

45. Вилијам

46. ​​Вилсон


Leave a Reply