15 идеи за декорирање на вашиот дом во пресрет на празниците (галерија)

Сподели со своите пријатели

Од дочекот на Новата година нè делат уште три недели. За да ја почуствувате топлината на Новогодишните и Божиќните празници, ви пренесуваме неколку идеи за тоа како може да го декорирате својот дом, на едноставен начин и со употреба на мала доза на креативност.

Празнични свеќи

Loading...

Украсени шишарки и светилки

Мали елкички за на маса

Снегулки и елени од хартија

Божиќни кекси како украси 

Семејни фотографии како украс на елките

Loading...

Радости за децата и нивните играчки како божиќни украси

Лампиони замотани во плетени остатоци од џемпер

Мандарините како новогодишен украс

Украсете ги скалите и светилките

Креативни елки

Новогодишни маси украсени со дрвени подлоги

Новогодишни украсни чаши

Суви гранки како новогодишна декорација

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.