10 нешта кои сите жени ги кријат од своите партнери

Сподели со своите пријатели

Сепак одредени работи треба да се чуваат само за себе.

Loading...

Искреноста е темел на секоја добра врска, но некои работи подобро е да ги чувате самите за себе.

Жените генерално се свесни за тоа, па затоа ги кријат суптилностите од партнерите што може да ја уништат врската.

Особини ги поседуваат најпривлечните луѓе

Ова се десет тајни што многу жени ги кријат од своите партнери и вие можете слободно да го сторите тоа.

Најдобрата другарка знае сè

Речиси и да нема жена која не ѝ кажува на својата најдобра пријателка точно до детали за врската – од активности во спалната соба до износот на неговата банкарска сметка. Ретко нешто во врската останува сокриено од најдобрата другарка и ова е нешто што никогаш нема да се промени, па затоа е подобро да молчите со партнерот.

Постапки со кои ги бркате жените од себе уште на првиот состанок

Loading...

Точен број на сексуални партнери 

Ниту една жена нема да се фали со љубовните успеси на своето момче пред него. За разлика од мажите, жените генерално ја ублажуваат вистината за бројот на нивните поранешни сексуални партнери, што значи дека жената која вели дека спиела со четири момци, има поголема веројатност дека спиела со седуммина.

Двете најчести причини зошто жените лажат за бројот на нивните поранешни љубовници се: да не излезе дека се промискуитетни или затоа што тие самите сакаат да заборават на некои од нив.

Каде живеат најубавите, а каде најгрдите луѓе во светот?

Влакна по телото

Ретко која жена може да се пофали со влакнести нозе или пазуви на своето момче. Влакната на телото на жената е сè уште табу, а повеќето момци дури и не знаат за тоа.

Неуредна страна

Жените се неуредни исто колку и мажите, но го скриваат тоа малку подобро, и тоа скоро буквално – под креветот, во плакарот, па дури и во торбата за шминка.

Loading...

Кога мажите најмногу изневеруваат?

Споредба со поранешниот

Сосема е вообичаено да се спореди новиот партнер со поранешниот на почетокот на врската. Новиот главно победува, и ако не, значи дека наскоро би можел да стане поранешен.

„Валкани“ мисли

Жените размислуваат за секс толку често колку и мажите, а тоа е една од најдобро чуваните тајни за жените.

Мажите се секогаш на тест

Кога се во врска, жените го анализираат секое движење, гест, реченица, изразување на лицето, па дури и е-поштата на партнерот, и тоа тестирање никогаш не запира.

СЕГА Е ПОЈАСНО: Жените и мажите боите ги гледаат поинаку

Loading...

Покрај анализата, тестот вклучува и вообичаени трик прашања, како на пример „Дали ќе имаме тројка?“ или “Која ти е најубавата колешка од работа?” на што еден човек треба многу вешто да одговори, за да избегне скандал.

И жените сакаат да гледаат задници

Иако не се свесни за ова, мажите ретко ја напуштаат просторијата без барем еден женски поглед на задникот.

Фантазии за неговиот најдобар пријател

Повеќето жени не го прават тоа намерно, но скоро сите фантазираат за најдобриот пријател на нивното момче барем еднаш, дури и ако не може да го поднесе, и феноменот е целосно необјаснив.

Убавите жени влијаат лошо на мозокот на мажите

Loading...

Мажите би требало да бидат главни во креветот

И најуспешните жени сакаат да имаат мажи во кревет кои ќе го имаат главниот збор.


Leave a Reply