Згодна црнка влезе во автобус и ги воодушеви мажите, но еден од нив остана во ШОК (видео)

loading...

Преубава црнка со заносни облини влезе во автобусот и во истиот момент ги остави без здив сите присутни мажи. Не мареше за погледите кои ја „соблекуваа“, туку седна на своето место и во момент заспа.

Додека цврсто спиеше сите ја „меркаа“ и кој не собра храброст да седне покрај неа. Се додека во автобусот не влезе едно храбро момче. Тој не само што седна до неа, туку и пристијно ја испипка и излезе на својата станица со широка насмевка на лицето.

Воопшто не забележал дека му недостасува паричникот.

„Заспаната убавица“ била крадец со добро смислена стратегија.

Sweet thief 😂😂😂

Sweet thief 😂😂😂

Posted by Funny vibes on Friday, 11 August 2017


Последни наслови

Facebook Comments