Вонредна крводарителска акција во Куманово поради опасност од недостаток на крв

loading...

Соочени со мали резерви на крв и реална опасност за појава на недостатоци на одредени крви групи, Општинската организација на Црвен крст Куманово организира вонредна крводарителска акција.

Хуманитарната акција ќе се одржи на 22 август, вторник во период од 09:00 до 15:00 часот во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово.

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост на дело, порачуваат од ОО на Црвен крст Куманово.

 

 


Последни наслови

Facebook Comments