Танцовото студио „МАК“ од Куманово ќе се бори за победа во српско шоу (видео)

loading...

Танц студиото „МАК“ oд Куманово се македонските претставници кои ќе се борат за победата во шоу програмот „Јас имам талент“ кој во моментов ги лови талентите од целиот регион.

Тие се претставија со оригинална кореографија на песната „Само мало“ и со само неколку така успеаја да го освојат воодушевувањето на членовите на жирито и публиката.

Со соодветни костими, артистичен израз и модерна кореографија, кумановките на возраст помеѓу 12 и 18 години раскажаа приказна за љубовта, со која ги добија сите 4 „ДА“ од судиите и си обезбедија место во следниот круг.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments