И ја намачка тангата со екстракт од чили – Кога ја облече започна лудилото! (видео)

loading...

Секакви момчиња има на овој свет, но овој дефинитивно припаѓа во еден од најлудите. Зема екстаркт од најлутата пиперка на светот и ја намачка нејзината танга. Резултатот можете да го претпоставите.

Погледнете како изгледало сето тоа.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments