За помалку од три минути украде BMW X6 (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали ова е најбрзиот крадец?

Автомобил од марката BMW е еден од најпосакуваните на глобалниот пазар и воопшто не чуди што многу често се цел на крадците.

Се обиде да украде женска чанта, но кога ја подигна следуваше вистински ШОК (видео)

Loading...

Еве една демонстрација која ја направил еден руски сајт, а покажува како крадците обиваат и крадат BMW X6.

 

https://www.facebook.com/supertaree/videos/548879865289860/


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.