Се обиде да украде женска чанта, но кога ја подигна следуваше вистински ШОК (видео)

Ние сме сигурни дека никогаш повторно нема да размисли да краде нечија чанта. https://www.facebook.com/OfficialSEN/videos/1346519525438501/ Loading…Прочитај повеќе