Се обиде да украде женска чанта, но кога ја подигна следуваше вистински ШОК (видео)

Сподели со своите пријатели

Ние сме сигурни дека никогаш повторно нема да размисли да краде нечија чанта.

https://www.facebook.com/OfficialSEN/videos/1346519525438501/

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.