Во Русија мечки не одат по улици, се возат исклучиво во автомобили (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи во Русија е објавено видео во кое локалните жители на градот Набережне Челни во Татарстан забележале вистинска кафеава мечка како удобно се вози на задното седиште на автомобилот.

Имено, локалните возачи во Татарстан не го криеја својот ентузијазам и изненадување кога забележале необичен патник во возилото до нив.

Loading...

Борба на двајца бабуни за шише пиво (ВИДЕО)

Седејќи удобно на задното седиште, кафеава мечка ѕиркаше од полуотворениот прозорец.

„Во градот Небережние Челни, еден необичен патник е забележан во еден од автомобилите. Во Русија се вели дека мечките одат по улиците со капи на главите. А, сепак, тие се возат исклучиво на задното седиште на автомобилот “, напишано е на локалниот портал„ Новости_111 “на Инстаграм.

Животни за кои веројатно никогаш немате слушнато (ВИДЕО)

Мечката со нескриен интерес ги набудуваше другите патници кои се возеа во автомобилот до нејзиниот.

Не е познато каде патувала мечката. Може да припаѓа на циркус или да е во сопственост на локален жител.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *