Во петок – голем годишен концерт на КУД ”Панче Пешев”

Сподели со своите пријатели

Културно уметничкото друштво „Панче Пешев” од Куманово, во петок во Младинскиот Културен Центар ”Козјак”  ќе одржи годишен концерт на народни песни и игри, збогатен со настапот на фолк пејачите Маргица Антевска, Нино Величковски, како и младите ѕвезди Ивона Јовановиќ и Мартинијан Кириловски.

Loading...

Poster-Godisen koncert Pance Pesev

Програмата на годишниот концерт на КУД ”Панче Пешев” ќе биде збогатена со настпаот на  фолклорниот ансамбл „Етнос” од Скопје.

Влезот е слободен.