Вечерва во 19 часот продолжува „Шарената револуција“ во Куманово

Сподели со своите пријатели

Вечерва во 19 часот пред Основниот суд во Куманово продолжува протестот под мото „Шарена револуција“ на кој граѓаните ќе го изразат своето незадоволство од одлуката на Иванов за аболицијата на политичарите во Република Македонија.

Проетстот ќе започне пред зградата на судот и ќе продолжи низ улиците во централното градско подрачје каде селективно ќе биде затворан сообраќајот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.