ТАНЦ СО ВОЛЦИТЕ: Снимка која нема да ве остави рамнодушни (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Волците се специфични суштества, едни ги обожаваат, им се восхитуваат, некои (поголемиот дел од нас) се плашат од нив.

Loading...

Сепак ова видео ќе ве направи да се чувствувате поинаку, кога ќе видите дека оваа девојка буквално живее со глутница волци. Разговара со нив, си игра…

Тригодишно девојче преживеало 11 дена во сибирска шума преполна со волци и мечки (видео)

Кога волците ќе ја видат, трчаат по неа, ја прегрнуваат, скокаат врз неа, ја бакнуваат, навистина неверојатна сцена.

Понекогаш во игрите се случува некој од волците ненамерно да ја изгребе или малку да ја касне.

Вака изгледа кога напаѓаат волци од близу (видео)

Навистина сецна од која срцето престанува да работи, глутница волци да се затрча кон вас…

Гледајте го ова видео нема да ве остави рамнодушни.

Loading...

Leave a Reply