Зоран Милановиќ

Сподели со своите пријатели

Украина не е сојузник на ЕУ и затоа е смешно да ѝ се додели статус на земја кандидат за членство во ЕУ, изјави денеска хрватскиот претседател Зоран Милановиќ на церемонијата во Загреб посветена на годишнината од Хрватската воена академија. Loading… „Украина не е сојузник, но тие се обидуваат да гиПрочитај повеќе