жена

Сподели со своите пријатели

Врсниците го злоставувале на училиште затоа што мислеле дека е геј па Леа Мембреј на 17 години отавил сперма во банката и го променил полот. Loading… Три години подоцна, таа дознала деа може да има свои деца во иднина со половина од својата ДНК. – Ддека созревав имав чувство декаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Мажите се полни со изненадувања и тоа не е исклучок дури и во спалната соба.Нема како да знаете што мисли во секој момент, но за да не се зачудите од некоја негова непредвидена реакција, имајте го следново на ум: Тој се плаши да не се претстави лошо во кревет МажитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Да сте духовити, забавни и интелигентни се подразбира. Но, изгледот? Често ќе слушнете дека мажите сакаат повеќе русокоси, дека црвенокосите се пожешки, а вистината е некаде измеѓу. Девојките „паѓаат“ на романтична музика Loading… Најновите истражувања покажаа дека 60 отсто од испитаниците тврдат дека им се подраги темнокосите девојки,а бринетите имПрочитај повеќе