Како изгледа жената по која би се свртел секој маж?

Сподели со своите пријатели

Да сте духовити, забавни и интелигентни се подразбира. Но, изгледот? Често ќе слушнете дека мажите сакаат повеќе русокоси, дека црвенокосите се пожешки, а вистината е некаде измеѓу.

Девојките „паѓаат“ на романтична музика

Loading...

Најновите истражувања покажаа дека 60 отсто од испитаниците тврдат дека им се подраги темнокосите девојки,а бринетите им се поатрактивни од црнките. Најмалку популарни се црвенокосите, а 29 отсто сакаат русокоси.

Зошто девојките сакаат високи момчиња?

Интересен е и резултато дека мажите не сакаат најмногу слаби девојки. Поголемиот дел од испитаниците, 38 отсто семтаат дека идеална жена носи конфекциски број 40 или 42, на второ место се жените со нагласени облини, додека слабите кои се вклопуваат во величина 38 и 36 се на третото место.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.