YOLO

YOLO или „you only live once“ е акроним што значи „живееш само еднаш“. Се користи за да се изрази ставот дека треба да се искористи максимумот од сегашниот момент без да се грижиш за иднината.

Сподели со своите пријатели

Водните миленичиња на Џери Хуанг ретко се чувствуваат како две изгубени души кои пливаат во аквариум затоа што редовно одат на прошетки. Во градот Тајчунг во Тајван, Хуанг може да се види како го турка својот најнов изум, чинија со златна рипка на тркала. Loading… „Порано луѓето ги шетале своитеПрочитај повеќе