волк

adult tan German shepherd

Сподели со своите пријатели

Федералниот закон во САД ги класифицира хибридите како домашни животни, така што поседувањето како домашно милениче е легално. Loading… Едно семејство во градот Челзи, во државата Алабама, за домашно милениче чувало хибрид волк-куче, кое го усмртило нивното тримесечно дете, соопшти полицијата. Ветеринар го еутанизирал животното на местото на настанот, потврдиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Снимката е направена во Казахстан, кој во овој дел од годината е окован во снег. Еден од ловците се доближил до волкот за да провери дали тој е жив. Изгледало како ѕверот да е премрзнат, но по удир со нога тој скокна врз него. Вака изгледа кога напаѓаат волци одПрочитај повеќе