воцап

icon

Сподели со своите пријатели

Неодамна беше објавен интересен напис кој зборуваше за плановите на Мета за WhatsApp. Loading… Во Мета со години се обидуваат да ја заработат популарноста на нивната комуникациска платформа WhatsApp, за која пред девет години платија дури 19 милиони долари. Бројот на корисници на WhatsApp постојано се зголемува и надмина двеПрочитај повеќе