Владислав Назаров

Сподели со своите пријатели

Украина врати под своја контрола пет населени места во јужниот дел на Херсон, соопшти Јужната оперативна команда. Loading… Селата Нововасиловка, Новогрихоривка, Нова Камијанка, Трифонивка и Червоне во областа Берислав од вчера се повторно заземени, изјави претседателот на Јужната команда Владислав Назаров. Тие населби се наоѓаат во еден од четирите региониПрочитај повеќе