Владислав Косињак Камис

Сподели со своите пријатели

Полска нема да испрати своја војска во Украина дури и за воени мисии за обука, изјави денеска полскиот вицепремиер и министер за одбрана, Владислав Косињак Камис. Loading… „Знам дека некои земји би сакале да одат во Украина за воени мисии за обука. Позицијата на Полска е следна: ние веќе обучивмеПрочитај повеќе