VJTF

Сподели со своите пријатели

Од 1 јануари Германија ќе го преземе раководството на Здружената оперативна група на НАТО (VJTF) со многу висока одговорност и ќе стави неколку илјади војници на подготвеност, подготвени да бидат распоредени каде што е потребно за само неколку дена, се наведува на веб-страницата на Северноатлантската алијанса. . Loading… На веб-страницатаПрочитај повеќе