вируси

black and yellow plastic toy

Сподели со своите пријатели

Научниците открија шест зомби вируси кои биле замрзнати илјадници години. Loading… Меѓународен тим на истражувачи од различни институции во Русија, Германија и Франција предупредува дека ризикот од вирусот е потценет. Исто така, научниците предупредуваат дека опасноста ќе се зголеми поради глобалното затоплување, што го забрзува топењето на вечниот мраз, ослободувајќиПрочитај повеќе

black and yellow plastic toy

Сподели со своите пријатели

Зомби вируси кои поминале до 48.500 години замрзнати во земјата би можеле повторно да се разбудат како што се топи вечниот мраз поради климатските промени, предупредија климатолозите на НАСА. Loading… Климатолозите на НАСА предупредија на опасностите од вирусите закопани под ледените капи во арктичкиот регион. Тие забележуваат дека зголемените температуриПрочитај повеќе