Виолета Богдановска

Сподели со своите пријатели

Една од најуспешните жени вработени во Секторот за внатрешни работи, Виолета Богдановска од денеска заминува во пензија. Loading… Во својата богата кариера која ја започнува во 1992 година има постигнато врвни резултати, награди и признанија. Богдановска е од првата генерација жени во полицијата, прогласена е и за најдобар приправник полицаец,Прочитај повеќе