Винстон Черчил

Сподели со своите пријатели

Една од најпознатите фотографии на Винстон Черчил исчезна пред неколку дена од хотелот во канадскиот град Отава каде што се наоѓала. Loading… Утврдено е дека е заменето со лажна фотографија, а целиот случај го истражува полицијата. Познатата фотографија на Винстон Черчил е направена во 1941 година. Фотографијата позната како „ЛавотПрочитај повеќе