Викторија Крстевска

Сподели со своите пријатели

Модна ревија под насловот „Магија во кругот“ денеска со почеток во 18 часот ќе се одржи во Занаетчискиот дом во Куманово. Loading… Станува збор за ревија каде ќе се претстават младите дизајнери од Средното општинско училиште „Перо Наков“ од македонски и албански наставен јазик. – Оваа учебна година 2022/23 излегуваПрочитај повеќе