Вице Столески

Сподели со своите пријатели

Денеска во полицискиот центар ,,Ѓорче Петров “се одржа свечена церемонија на која Министерството за внатрешни работи одбележа 21. година од формирањето на Единицата за брзо распоредување. Loading… Дводецениските резултати и постоењето на оваа единица, без која реално не може да се замисли полициското работење, благодарение на актуелното раководство на МВР,Прочитај повеќе