вести куманоо

Сподели со своите пријатели

Во сабота ќе биде организирано фотографирање за документи за лицата кои станале полнолетни, но не успеале да извадат никаков документ досега. Loading… Министерството за внатрешни работи во сабота (06.04.2024) во периодот до 08.00 до 15.00 часот ќе организира фотографирање за лични документи без закажан термин во подрачните канцеларии за управниПрочитај повеќе