валенсија

brown 3-storey house

Сподели со своите пријатели

Четиридневната работна недела го подобрила здравјето на работниците со намалување на нивниот стрес, истовремено намалувајќи ги емисиите на штетни гасови и било корисно за децата, според пилот-програмата спроведена во Валенсија претставена во вторникот. Loading… Крајбрежниот град Валенсија, трет по големина во Шпанија со речиси 800.000 жители, организираше локални празници даПрочитај повеќе