Унипер

Сподели со своите пријатели

Германскиот увозник на гас „Унипер“ рече дека му се потребни дополнителни 25 милијарди евра од владата за да ги покрие загубите акумулирани со замена на увозот на руски гас со набавки на физичкиот пазар. Loading… На почетокот на месецот, во пресрет на влегувањето на државата во сопственост, компанијата забележа рекорднаПрочитај повеќе