тело

Сподели со своите пријатели

Колку познавате своето тело? Еве неколку факти за кои дури и не сте се сомневале и можеби ќе ве натера да го промените начинот на живот. 1. Човек се прозева околу 250 000 пати во текот на целиот свој живот. 2. Низ целиот живот кожата ни се менува целосно 900Прочитај повеќе