Сузана Гибсон

Сподели со своите пријатели

Сузана Гибсон (40) е демократска кандидатка за Домот на делегатите, кој заедно со Сенатот во Вирџинија ја формира законодавната гранка на државната власт и работи заедно со гувернерот на Вирџинија на законите и буџетот. Loading… Сузана е и мајка на две деца, а како што открива Вашингтон пост, Сузана сеПрочитај повеќе