Стивен Сакр

Сподели со своите пријатели

Премиерот Димитар Ковачевски во интервју за „HardTalk“ на BBC, со Стивен Сакр разговараше за почетокот на пристапните преговори со Европската Унија, регионалната соработката и важноста на интеграција на Западен Балкан во ЕУ, последиците од воената агресија врз Украина како и светската енергетска криза. Loading… „На Европската Унија ѝ треба СевернаПрочитај повеќе