сперма

Сподели со своите пријатели

Жените во Њујорк со години постојано ја барале неговата сперма, па Ари Нагел веќе има 33 деца. Но, познатиот донор сега има проблеми во Израел – ниту една клиника повеќе не смее да има работа со него. Израел се обидува да забрани донирање на сперма на професорот по математика иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Врсниците го злоставувале на училиште затоа што мислеле дека е геј па Леа Мембреј на 17 години отавил сперма во банката и го променил полот. Loading… Три години подоцна, таа дознала деа може да има свои деца во иднина со половина од својата ДНК. – Ддека созревав имав чувство декаПрочитај повеќе