соништа

соништа за секс

Сподели со своите пријатели

Соништа за секс може да изгледаат како активност на напален ум, но толкувачката на соништата Лара Ловенберг истакнува дека тие всушност воопшто не се за секс. Loading… И не само тоа, туку во тие соништа се важни сите детали, дури и оние најмалите кои можеби нема да ги забележиме. ОбичноПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Меѓу првите цивилизации кои се интересирале за соништата и нивното толкување биле старите Египќани. Ако некој во тоа време имал проблеми во животот и барал упатства, тој би ја поминал ноќта во храмот. Свештениците го протолкувале она што тој го сонувал таа ноќ и му кажувале што да прави. Loading…Прочитај повеќе