сијамски близнаци

Сподели со своите пријатели

Најстарите сијамски близнаци во светот, Лори и Џорџ Шапел, починаа на 62-годишна возраст во Универзитетската болница во Пенсилванија, јавуваат американските медиуми, додавајќи дека кога се родиле, лекарите им предвиделе дека ќе живеат до 30 години. Loading… Сијамските близнаци Лори и Џорџ починаа од непознати причини. Тие се родени во ПенсилванијаПрочитај повеќе