Штефи Лемке

Сподели со своите пријатели

Германската министерка за животна средина Штефи Лемке ја отфрли можноста за продолжување на животниот век на две нуклеарни централи по оваа зима, откако владата рече дека планира да ги задржи тие да работат три месеци подолго од претходно планираното. Loading… Германија имаше намера да го заврши постепеното укинување на нуклеарнатаПрочитај повеќе