Северна Осетија

Сподели со своите пријатели

Главниот оддел на Министерството за вонредни ситуации на Северна Осетија соопшти дека преминот преку единствениот контролен пункт на границата со Грузија „Горни Ларс“ е затворен до понатамошно известување. Loading… „Од 2 февруари во 19 часот и 15 минути е забрането движење на секаков вид возила на делницата помеѓу градот ВладикавказПрочитај повеќе