Сергеј Нечаев

Сподели со своите пријатели

Германија ја премина црвената линија, која не требаше да ја помине, кога почна да ја снабдува Украина со смртоносно оружје од сопствено производство, изјави рускиот амбасадор во Германија Сергеј Нечаев во интервју за „Известија“. Loading… – Самиот факт што Берлин го снабдува украинскиот режим со смртоносно оружје од германско производствоПрочитај повеќе