Сергеј Алејник

Сподели со своите пријатели

Минск повикува на прекин на огнот во Украина и почеток на преговори за решавање на руско-украинскиот конфликт, изјави шефот на белоруското Министерство за надворешни работи Сергеј Алејник за време на неговата посета на Унгарија. Loading… – Ставот на Минск е недвосмислен: неопходно е да се запре смртта на луѓето, веднашПрочитај повеќе