Сашо Ристовски

Сподели со своите пријатели

Детската претстава „Далматинко“ во понеделник (29.01) ќе биде играна на малата сцена на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово. Loading… Станува збор за детска комедија за сите возрасти, која упатува пораката дека дите деца на овој свет се исти и сите треба да сме заедно како едно. – НизПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Македонско – српската хит комедија „Обвинителка“ вечерва од 20 часот ќе биде премиерно играна на сцената на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово. Loading… Во претставатаиграат Лидија Вукичевиќ, Магдалена Ризова – Черних и Сашо Ристовски. Автор на претставата е Огнен Неделковски, а во режија на Сашо Ристовски. Костимограф наПрочитај повеќе