Салван Момика

a blue and yellow flag flying in the sky

Сподели со своите пријатели

Шведската агенција за миграција покрена истрага против Салван Момика, кој одржа протест каде повторно го запали Куранот, за да утврди дали Ирачанецот има право да остане во Шведска. Loading… Момика досега одржа протести пред џамијата, ирачката амбасада и шведскиот парламент Риксдаг во Стокхолм, а вчера организираше уште еден во близинаПрочитај повеќе