Сај Варшит Кандула

Сподели со своите пријатели

Момче од Мисури, 19-годишниот Сај Варшит Кандула, кој во понеделникот намерно удри со својот камион за изнајмување во ограда во близина на Белата куќа во Вашингтон, ѝ изјави на полицијата дека им се восхитува на нацистите и сака да ја „зграби власта“, покажуваат судските записи. Loading… Тој рекол дека еПрочитај повеќе